Presentació del Catàleg de l'exposició de Francesc Artigau, 'Tirant lo Blanc, una narració pictòrica del millor llibre del món' (Barcelona, 2018)

Loading...
Thumbnail Image
Publication date
2018
Reading date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Metrics
Export
Abstract
La Sala d'Exposicions del"Círculo del Arte" de Barcelona va acollir entre l'1 de febrer i el 23 de març de 2018 l'exposició Tirant lo Blanc. Una narració pictòrica del millor llibre del món, amb aquarel·les i pintures a la caseïna de Francesc Artigau (Barcelona, 1940).Es tractava de presen-tar i exposar al públic les il·lustracions que va preparar aquest reconegut il·lustrador català per a unagran edició il·lustradade la novel·la de Joanot Martorell, que no s'ha pogut arribar a publicar per problemes financers (tot i que la maqueta roman llesta). La realització d'aquest projecte va ser "una aventura" que li va dur més d'un any de feina al pintor.
Description
Bibliographic reference
Beltrán Llavador, Rafael 2018 Presentació del Catàleg de l'exposició de Francesc Artigau, 'Tirant lo Blanc, una narració pictòrica del millor llibre del món' (Barcelona, 2018) Tirant: Butlleti Informatiu i Bibliografic de Literatura de Cavalleries 21 495 498