Tesis llegides a la Universitat

Tesis llegides a la Universitat

Manakin: DSpace XMLUI Project v2

Tesis llegides a la Universitat

En compliment del Reial decret 99/2011, de 28 de Febrer, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat, la Universitat ha elaborat un nou Reglament d'avaluació i dipòsit de tesis doctorals, vigent a partir de l'11 de Febrer de 2012. En ell s'estableix l'obligatorietat de dipositar una còpia de la tesi en RODERIC una vegada llegida.

Segons s'estableix en l'article 5.4, una vegada llegida i valorada la tesi, el doctorand ha de dipositar-la en RODERIC (Veure esquema). En circumstàncies excepcionals determinades per la comissió acadèmica del programa i amb el vistiplau de la subcomissió de doctorat, es pot eximir de l'obligació de distribuir la tesi en el repositori.

Per a dipositar una tesi és necessari seguir els següents passos:

1.- Identificar-se en "EL MEU RODERIC" amb l'usuari i password institucionals.

2.- Seleccionar l'opció: Començar un nou enviament

3.- Seleccionar l'opció: Tesis / Treballs fi de màster

4.- Emplenar el formulari amb les dades bibliogràfiques sol·licitades. Quants més dades es proporcionen, major visibilitat tindrà la tesi i major probabilitat de ser trobada pels cercadors.

Important: La tesi, una vegada pujada al repositori, no apareix directament al portal web de RODERIC. Poden transcórrer alguns dies fins que es revisin les dades remeses i es faci públic el document. En aquest moment s'enviarà un missatge de correu electrònic a l'autor indicant-li l'adreça electrònica de la mateixa.

En cas de problemes, pot posar-se en contacte amb els gestors de RODERIC escrivint a roderic@uv.es o en el telèfon: +34 963 864 756.

Més informació sobre la normativa de tesi.

Veure tesis dipositades en RODERIC


Cercar a Roderic

Llistar