Direcció d'operacions Grau en turisme. Pràctica nº 2: Restaurant El Bulli
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Direcció d'operacions Grau en turisme. Pràctica nº 2: Restaurant El Bulli

DSpace Repository

Direcció d'operacions Grau en turisme. Pràctica nº 2: Restaurant El Bulli

Show simple item record

dc.contributor.author Camarena Gil, Emilio
dc.date.accessioned 2019-03-28T12:41:02Z
dc.date.available 2019-03-28T12:41:02Z
dc.date.issued 2019 es_ES
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10550/69599
dc.description El document forma part dels materials docents programats mitjançant l'ajut del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València es_ES
dc.description.abstract Exercici per a esbrinar com es prenen les decisions estratègiques a l'area d'operacions. Tema 1. es_ES
dc.language.iso ca es_ES
dc.subject turisme es_ES
dc.subject operacions es_ES
dc.subject estrategia es_ES
dc.title Direcció d'operacions Grau en turisme. Pràctica nº 2: Restaurant El Bulli es_ES
dc.subject.unesco UNESCO::CIENCIAS ECONÓMICAS es_ES
dc.type.interactivitytype active es_ES
dc.type.learningresourcetype exercise es_ES
dc.type.interactivitylevel high es_ES

View       (521.1Kb)

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace

Advanced Search

Browse

Statistics