Esquemes de Direcció Estratègica de l'Empresa
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Esquemes de Direcció Estratègica de l'Empresa

DSpace Repository

Esquemes de Direcció Estratègica de l'Empresa

Show full item record

View       (13.22Mb)

    
Tarazona Llàcer, Federico J.
This document is a presentaciónDate2016

Este documento está disponible también en : http://hdl.handle.net/10550/51748
La matèria se centra en l’estudi dels plantejaments actuals de la direcció d’empreses, aplicant un enfocament global i integrador de l'anàlisi, de les decisions i de les accions de caràcter estratègic. A través de l'estratègia, els directius tracten de definir els objectius i d’orientar la trajectòria de les empreses, buscant l’equilibri entre el desenvolupament i la supervivència a llarg termini; i la consecució d’altres objectius de tota mena a mitjà i curt termini. Per a aplicar aquesta metodologia de direcció en la pràctica professional, cal entendre tant els processos i els aspectes que són clau en la formulació d’estratègies empresarials, com els factors i elements que poden facilitar o entorpir la posada en pràctica o implantació de les estratègies escollides; com també el necessari control i avaluació de tot el procés estratègic.

    El document forma part dels materials docents programats mitjançant l'ajut del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València

    Tarazona Llàcer, F.J. (2016): Esquemes de Direcció Estratègica de l'Empresa. Servei de Política Lingüística, Universitat de València.

Este documento está relacionado con:

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Search DSpace

Advanced Search

Browse

Statistics