'To 'seafood' or not to 'seafood'?' An isotopic perspective on dietary preferences at the Mesolithic-Neolithic transition in the Western Mediterranean
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

'To 'seafood' or not to 'seafood'?' An isotopic perspective on dietary preferences at the Mesolithic-Neolithic transition in the Western Mediterranean

Repositori DSpace/Manakin

'To 'seafood' or not to 'seafood'?' An isotopic perspective on dietary preferences at the Mesolithic-Neolithic transition in the Western Mediterranean

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (1.635Mb)

Exportar a Refworks
    
Salazar García, Domingo Carlos Perfil; Fontanals-Coll, María; Goude, Gwenaëlle; Subirà, Maria Eulàlia
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2018

    Salazar García, Domingo Carlos Fontanals-Coll, María Goude, Gwenaëlle Subirà, Maria Eulàlia 2018 'To 'seafood' or not to 'seafood'?' An isotopic perspective on dietary preferences at the Mesolithic-Neolithic transition in the Western Mediterranean Quaternary International 470 497 510
https://doi.org/10.1016/j.quaint.2017.12.039
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques