Molecular and enological characterization of a natural Saccharomyces uvarum and Saccharomyces cerevisiae hybrid
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Molecular and enological characterization of a natural Saccharomyces uvarum and Saccharomyces cerevisiae hybrid

Repositori DSpace/Manakin

Molecular and enological characterization of a natural Saccharomyces uvarum and Saccharomyces cerevisiae hybrid

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (2.324Mb)

Exportar a Refworks
    
Pérez Torrado, Roberto; González, Sara S.; Combina, Mariana; Barrio Esparducer, Eladio; Querol Simón, Amparo
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2015

    Pérez Torrado, Roberto González, Sara S. Combina, Mariana Barrio Esparducer, Eladio Querol Simón, Amparo 2015 Molecular and enological characterization of a natural Saccharomyces uvarum and Saccharomyces cerevisiae hybrid International Journal of Food Microbiology 204 101 110
https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2015.03.012
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques