Use of autochthonous yeasts and bacteria in order to control Brettanomyces bruxellensis in wine
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Use of autochthonous yeasts and bacteria in order to control Brettanomyces bruxellensis in wine

Repositori DSpace/Manakin

Use of autochthonous yeasts and bacteria in order to control Brettanomyces bruxellensis in wine

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (248.7Kb)

Exportar a Refworks
    
Berbegal de Gracia, Carmen; Garofalo, Carmela; Russo, Pasquale; Pati, Sandra; Capozzi, Vittorio; Spano, Giuseppe
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2017

    Berbegal de Gracia, Carmen Garofalo, Carmela Russo, Pasquale Pati, Sandra Capozzi, Vittorio Spano, Giuseppe 2017 Use of autochthonous yeasts and bacteria in order to control Brettanomyces bruxellensis in wine Fermentation 3 65
https://doi.org/10.3390/fermentation3040065
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques