Effect of the high molecular weight chitosan and sodium alginate on Candida albicans hydrophobicity and adhesion to cells
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Effect of the high molecular weight chitosan and sodium alginate on Candida albicans hydrophobicity and adhesion to cells

Repositori DSpace/Manakin

Effect of the high molecular weight chitosan and sodium alginate on Candida albicans hydrophobicity and adhesion to cells

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (398.3Kb)

Exportar a Refworks
    
Azcurra, Ana Isabel; Barembaum, Silvina Ruth; Bojanich, Alejandra; Calamari, Silvia Edith; Aguilar, Javier; Battellino, Luis José; Dorronsoro de Cattoni, Susana
Aquest document és un/a article publicat, creat/da en: 2006

    Azcurra, Ana Isabel ; Barembaum, Silvina Ruth ; Bojanich, Alejandra ; Calamari, Silvia Edith ; Aguilar, Javier ; Battellino, Luis José ; Dorronsoro de Cattoni, Susana. Effect of the high molecular weight chitosan and sodium alginate on Candida albicans hydrophobicity and adhesion to cells. En: Medicina oral, patología oral y cirugía bucal. Ed. inglesa, 11 2 2006: 5-
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques