Evaluación de la presencia de micotoxinas en alimentos y piensos y su mitigación culinaria
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Evaluación de la presencia de micotoxinas en alimentos y piensos y su mitigación culinaria

Repositori DSpace/Manakin

Evaluación de la presencia de micotoxinas en alimentos y piensos y su mitigación culinaria

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (4.387Mb)

Exportar a Refworks
    
Tolosa Chelós, Josefa
Mañes Vinuesa, Jordi (dir.);
Ferrer García, Emilia (dir.)
Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2017
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques