Ultrasound-assisted extraction, centrifugation and ultrafiltration: Multistage process for polyphenol recovery from purple sweet potatoes
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Ultrasound-assisted extraction, centrifugation and ultrafiltration: Multistage process for polyphenol recovery from purple sweet potatoes

Repositori DSpace/Manakin

Ultrasound-assisted extraction, centrifugation and ultrafiltration: Multistage process for polyphenol recovery from purple sweet potatoes

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (2.412Mb)

Exportar a Refworks
    
Zhu, Zhenzhou; Jiang, Tian; He, Jingren; Barba Orellana, Francisco José; Cravotto, Giancarlo; Koubaa, Mohamed
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2016

    Zhu, Zhenzhou Jiang, Tian He, Jingren Barba Orellana, Francisco José Cravotto, Giancarlo Koubaa, Mohamed 2016 Ultrasound-assisted extraction, centrifugation and ultrafiltration: Multistage process for polyphenol recovery from purple sweet potatoes Molecules 21 11
https://doi.org/10.3390/molecules21111584
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques