Green ultrasound-assisted extraction of anthocyanin and phenolic compounds from purple sweet potato using response surface methodology
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Green ultrasound-assisted extraction of anthocyanin and phenolic compounds from purple sweet potato using response surface methodology

Repositori DSpace/Manakin

Degut a la parada de sistemes pevista a la Universitat de València del 19 al 22 de Gener, Roderic també romadrá fora de servei des del 19 a les 21:00 hores fins al 22 a les 17:00 hores. Disculpeu les molèsties. _______________________________________________________________________________________ Debido a la parada de sistemas prevista en la Universitat de València del 19 al 22 de Enero, Roderic también permanecerá fuera de servicio desde el 19 a las 21:00 hasta el 22 a las 17:00. Disculpen las molestias.

Green ultrasound-assisted extraction of anthocyanin and phenolic compounds from purple sweet potato using response surface methodology

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (3.443Mb)

Exportar a Refworks
    
Zhu, Zhenzhou; Guan, Qingyan; Guo, Ying; He, Jingren; Liu, Gang; Li, Shuyi; Barba Orellana, Francisco José; Jaffrin, Michel Y.
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2016

    Zhu, Zhenzhou Guan, Qingyan Guo, Ying He, Jingren Liu, Gang Li, Shuyi Barba Orellana, Francisco José Jaffrin, Michel Y. 2016 Green ultrasound-assisted extraction of anthocyanin and phenolic compounds from purple sweet potato using response surface methodology International Agrophysics 30 1 113 122
https://doi.org/10.1515/intag-2015-0066
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques