Food Allergy Knowledge, Attitudes and Practices: A Pilot Study of the General Public and Food Handlers
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Food Allergy Knowledge, Attitudes and Practices: A Pilot Study of the General Public and Food Handlers

Repositori DSpace/Manakin

Food Allergy Knowledge, Attitudes and Practices: A Pilot Study of the General Public and Food Handlers

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (113.9Kb)

Exportar a Refworks
    
Lessa, K.; Lozano, M.; Esteve Más, María José; Frígola Cánoves, Ana
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2016

    Lessa, K.; Lozano, M.; Esteve Más, María José; Frígola Cánoves, Ana (2016) Food Allergy Knowledge, Attitudes and Practices: A Pilot Study of the General Public and Food Handlers European journal of nutrition & food safety 6 2 58 64
https://doi.org/10.9734/EJNFS/2016/20696
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques