Role of Potassium Permanganate Ethylene on Physicochemical Properties, during Storage of Five Different Tomato Cultivars
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Role of Potassium Permanganate Ethylene on Physicochemical Properties, during Storage of Five Different Tomato Cultivars

Repositori DSpace/Manakin

Role of Potassium Permanganate Ethylene on Physicochemical Properties, during Storage of Five Different Tomato Cultivars

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (591.0Kb)

Exportar a Refworks
    
Köstekli, M.; Özdzikicierlev, O.; Cortés, C.; Zulueta, A.; Esteve Más, María José; Frígola Cánoves, Ana
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2016

    Köstekli, M.; Özdzikicierlev, O.; Cortés, C.; Zulueta, A.; Esteve Más, María José; Frígola Cánoves, Ana (2016) Role of Potassium Permanganate Ethylene on Physicochemical Properties, during Storage of Five Different Tomato Cultivars MOJ food processing & technology 3 2 1 9
https://doi.org/10.15406/mojfpt.206.03.00069
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques