Towards a more sustainable food Supply chain: opening up invisible waste in food service
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Towards a more sustainable food Supply chain: opening up invisible waste in food service

Repositori DSpace/Manakin

Towards a more sustainable food Supply chain: opening up invisible waste in food service

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (253.8Kb)

Exportar a Refworks
    
Derqui, Belén; Fayos Gardó, Teresa Perfil; Fernández, Vicenc
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2016

    Derqui, Belén; Fayos Gardó, Teresa; Fernández, Vicenc (2016) Towards a more sustainable food Supply chain: opening up invisible waste in food service Sustainability 8 7 693
http://dx.doi.org/10.3390/su8070693
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques