Obtención, estabilización y selección de levaduras híbridas de Saccharomyces de interés enológico.
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Obtención, estabilización y selección de levaduras híbridas de Saccharomyces de interés enológico.

Repositori DSpace/Manakin

Obtención, estabilización y selección de levaduras híbridas de Saccharomyces de interés enológico.

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (8.355Mb)

Exportar a Refworks
    
Pérez Través, Laura
Querol Simón, Amparo (dir.);
Barrio Esparducer, Eladio (dir.)
Facultat de Ciències Biològiques
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2015
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques