A High Intake of Saturated Fatty Acids Strengthens the Association between the Fat Mass and Obesity-Associated Gene and BMI123
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

A High Intake of Saturated Fatty Acids Strengthens the Association between the Fat Mass and Obesity-Associated Gene and BMI123

Repositori DSpace/Manakin

A High Intake of Saturated Fatty Acids Strengthens the Association between the Fat Mass and Obesity-Associated Gene and BMI123

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (663.6Kb)

Exportar a Refworks
    
Corella, Dolores; Arnett, Donna K.; Tucker, Katherine L.; Kabagambe, Edmond K.; Tsai, Michael; Parnell, Laurence D.; Lai, Chao-Qiang; Lee, Yu-Chi; Warodomwichit, Daruneewan; Hopkins, Paul N.; Ordovas, Jose M.
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2011

    The Journal of Nutrition Vol. 141 Issue 12: pp. 2219-2225
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques