Chemical characterization of traditional varietal olive oils in East of Spain
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Chemical characterization of traditional varietal olive oils in East of Spain

Repositori DSpace/Manakin

Chemical characterization of traditional varietal olive oils in East of Spain

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (466.6Kb)

Exportar a Refworks
    
López Cortés, Isabel; Salazar García, Domingo Carlos Perfil; Velázquez-Martí, B.; Salazar, D.M.
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2013

    López Cortés, Isabel; Salazar García, Domingo Carlos; Velázquez-Martí, B.; Salazar, D.M. 2013 Chemical characterization of traditional varietal olive oils in East of Spain Food Research International 54 1934 1940
http://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2013.04.035
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques