Esteroles vegetales como ingredientes funcionales en bebidas a base de zumo de frutas: caracterización y estabilidad
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Esteroles vegetales como ingredientes funcionales en bebidas a base de zumo de frutas: caracterización y estabilidad

Repositori DSpace/Manakin

Esteroles vegetales como ingredientes funcionales en bebidas a base de zumo de frutas: caracterización y estabilidad

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (4.831Mb)

Exportar a Refworks
    
González Larena, Marina
Barberá Sáez, Reyes (dir.);
Lagarda Blanch, María Jesús (dir.);
García Llatas, Guadalupe (dir.)
Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2014
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques