Aspectos microbiológicos de la formación de los componentes de la fracción volatil en vinos de la variedad Monastrell
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Aspectos microbiológicos de la formación de los componentes de la fracción volatil en vinos de la variedad Monastrell

Repositori DSpace/Manakin

Aspectos microbiológicos de la formación de los componentes de la fracción volatil en vinos de la variedad Monastrell

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (17.33Mb)

Exportar a Refworks
    
Mateo Tolosa, José Juan
Huerta Grau, Tomás (dir.);
Pastor García, Agustín (dir.)
Universitat de València. Facultat de Ciències Biològiques
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 1993
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques