Influencia variables enológicas de interés biotecnológico en la elaboración y fracción volátil del vino
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Influencia variables enológicas de interés biotecnológico en la elaboración y fracción volátil del vino

Repositori DSpace/Manakin

Influencia variables enológicas de interés biotecnológico en la elaboración y fracción volátil del vino

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (9.471Mb)

Exportar a Refworks
    
Gil Ponce, José Vicente
Huerta Grau, Tomás (dir.);
Jiménez Escamilla, Misericordia (dir.)
Universitat de València. Facultat de Ciències Biològiques
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 1997
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques