Mecanismos de percepción y de respuesta a bajas temperaturas en Saccharomyces cerevisiae
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Mecanismos de percepción y de respuesta a bajas temperaturas en Saccharomyces cerevisiae

Repositori DSpace/Manakin

Mecanismos de percepción y de respuesta a bajas temperaturas en Saccharomyces cerevisiae

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (15.78Mb)

Exportar a Refworks
    
Córcoles Sáez, Isaac
Rández Gil, Francisca (dir.);
Prieto Alamán, José Antonio (dir.)
Departament de Bioquímica i Biologia Molecular
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2014
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques