Efecto del quitosán de alto peso molecular y del alginato de sodio sobre la hidrofobicidad y adhesión de Candida albicans a células
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Efecto del quitosán de alto peso molecular y del alginato de sodio sobre la hidrofobicidad y adhesión de Candida albicans a células

Repositori DSpace/Manakin

Efecto del quitosán de alto peso molecular y del alginato de sodio sobre la hidrofobicidad y adhesión de Candida albicans a células

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (363.1Kb)

Exportar a Refworks
    
Azcurra, Ana Isabel; Barembaum, Silvina Ruth; Bojanich, A.; Calamari, Silvia Edith; Aguilar, Javier
Aquest document és un/a article publicat, creat/da en: 2006

    Azcurra, Ana Isabel ; Barembaum, Silvina Ruth ; Bojanich, A. ; Calamari, Silvia Edith ; Aguilar, Javier. Efecto del quitosán de alto peso molecular y del alginato de sodio sobre la hidrofobicidad y adhesión de Candida albicans a células. En: Medicina oral, patología oral y cirugía bucal, 2006, Vol. 11, No. 2: 86-91
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques