Orientación productiva y alimentación en el Monasterio del Puig de Santa María en la primera mitad del siglo XVIII
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Orientación productiva y alimentación en el Monasterio del Puig de Santa María en la primera mitad del siglo XVIII

Repositori DSpace/Manakin

Orientación productiva y alimentación en el Monasterio del Puig de Santa María en la primera mitad del siglo XVIII

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (477.1Kb)

Exportar a Refworks
    
Serra Alonso, María Amparo
Aquest document és un/a article publicat, creat/da en: 1984

    Serra Alonso, María Amparo. Orientación productiva y alimentación en el Monasterio del Puig de Santa María en la primera mitad del siglo XVIII. En: Estudis : revista de historia moderna, 1984, No. 11: 181-194
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques