Sterol Oxidation in Ready-to-Eat Infant Foods During Storage
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Sterol Oxidation in Ready-to-Eat Infant Foods During Storage

Repositori DSpace/Manakin

Sterol Oxidation in Ready-to-Eat Infant Foods During Storage

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (423.4Kb)

Exportar a Refworks
    
García Llatas, Guadalupe; Cercaci, Luisito; Rodriguez Estrada, Maria Teresa; Lagarda Blanch, María Jesús; Farré Rovira, Rosaura; Lercker, Giovanni
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2008

Este documento está disponible también en : http://dx.doi.org/10.1021/jf072475g

    García Llatas, Guadalupe Cercaci, Luisito Rodriguez Estrada, Maria Teresa Lagarda Blanch, María Jesús Farré Rovira, Rosaura Lercker, Giovanni 2008 Sterol Oxidation in Ready-to-Eat Infant Foods During Storage Journal of Agricultural and Food Chemistry 56 2 469 475
http://dx.doi.org/10.1021/jf072475g
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques