Analysis of phytosterols in foods
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Analysis of phytosterols in foods

Repositori DSpace/Manakin

Analysis of phytosterols in foods

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (273.5Kb)

Exportar a Refworks
    
Lagarda Blanch, María Jesús; García Llatas, Guadalupe; Farré Rovira, Rosaura
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2006

Este documento está disponible también en : http://dx.doi.org/10.1016/j.jpba.2006.02.052
Phytosterols are bioactive compounds, one of their most studied and outstanding properties being their cholesterol-lowering activity. This explains the growing interest in the phytosterol contents of foods as either intrinsic or added components. The different steps (extraction, saponification, clean up, chromatographic determination) of plant sterol determination are reviewed, and emphasis is placed on the methods used to assay different phytosterols in food.

    Lagarda Blanch, María Jesús García Llatas, Guadalupe Farré Rovira, Rosaura 2006 Analysis of phytosterols in foods Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis 41 1486 1496
http://dx.doi.org/10.1016/j.jpba.2006.02.052
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques