Study of Spanish Grape Mycobiota and Ochratoxin A Production by the Isolates of Aspergillus tubingensis and other Aspergillus section Nigri
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Study of Spanish Grape Mycobiota and Ochratoxin A Production by the Isolates of Aspergillus tubingensis and other Aspergillus section Nigri

Repositori DSpace/Manakin

Study of Spanish Grape Mycobiota and Ochratoxin A Production by the Isolates of Aspergillus tubingensis and other Aspergillus section Nigri

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (93.92Kb)

Exportar a Refworks
    
Medina Vaya, Angel; Mateo Castro, Rufino; López-Ocaña, Laura; Valle Algarra, Francisco Manuel; Jiménez Escamilla, Misericordia
Aquest document és un/a article, creat/da en: 2005

Este documento está disponible también en : http://dx.doi.org/10.1128/AEM.71.8.4696-4702.2005

    Medina, Angel Mateo Castro, Rufino López-Ocaña, Laura Valle-Algarra, Francisco Manuel Jiménez Escamilla, Misericordia 2005 Study of Spanish Grape Mycobiota and Ochratoxin A Production by the Isolates of Aspergillus tubingensis and other Aspergillus section Nigri Applied and Environmental Microbiology 71 8 4696 4702
http://dx.doi.org/10.1128/AEM.71.8.4696-4702.2005
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques