La capacitat de les olles de cuina ibèriques al Camp de Túria. Proposta metodológica i primers resultats
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

La capacitat de les olles de cuina ibèriques al Camp de Túria. Proposta metodológica i primers resultats

Repositori DSpace/Manakin

La capacitat de les olles de cuina ibèriques al Camp de Túria. Proposta metodológica i primers resultats

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (273.2Kb)

Exportar a Refworks
    
Marimón García, Carles
Aquest document és un/a article publicat, creat/da en: 2010

    Marimón García, Carles. La capacitat de les olles de cuina ibèriques al Camp de Túria. Proposta metodológica i primers resultats. SAGVNTVM Extra; Vol 9 (2010): DE LA CUINA A LA TAULA; 271-276.
http://ojs.uv.es/index.php/saguntumextra/article/view/1502
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques