LA CAPACITAT DE LES OLLES DE CUINA IBÈRIQUES AL CAMP DE TÚRIA. PROPOSTA METODOLÒGICA I PRIMERS RESULTATS
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

LA CAPACITAT DE LES OLLES DE CUINA IBÈRIQUES AL CAMP DE TÚRIA. PROPOSTA METODOLÒGICA I PRIMERS RESULTATS

Repositori DSpace/Manakin

LA CAPACITAT DE LES OLLES DE CUINA IBÈRIQUES AL CAMP DE TÚRIA. PROPOSTA METODOLÒGICA I PRIMERS RESULTATS

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (273.2Kb)

Exportar a Refworks
    
Marimón García, Carles
Aquest document és un/a article publicat, creat/da en: 2010

    Marimón García, Carles. LA CAPACITAT DE LES OLLES DE CUINA IBÈRIQUES AL CAMP DE TÚRIA. PROPOSTA METODOLÒGICA I PRIMERS RESULTATS. SAGVNTVM Extra; Vol 9 (2010): DE LA CUINA A LA TAULA; 271-276.
http://ojs.uv.es/index.php/saguntumextra/article/view/1502
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques