ESPACIOS DE ELABORACIÓN Y CONSUMO DE ALIMENTOS EN EL ASENTAMIENTO IBÉRICO DE MOLÍ D¿ESPÍGOL
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

ESPACIOS DE ELABORACIÓN Y CONSUMO DE ALIMENTOS EN EL ASENTAMIENTO IBÉRICO DE MOLÍ D¿ESPÍGOL

Repositori DSpace/Manakin

ESPACIOS DE ELABORACIÓN Y CONSUMO DE ALIMENTOS EN EL ASENTAMIENTO IBÉRICO DE MOLÍ D¿ESPÍGOL

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (294.5Kb)

Exportar a Refworks
    
Camañes, María Pilar
Aquest document és un/a article publicat, creat/da en: 2010

    Camañes, María Pilar. ESPACIOS DE ELABORACIÓN Y CONSUMO DE ALIMENTOS EN EL ASENTAMIENTO IBÉRICO DE MOLÍ D¿ESPÍGOL. SAGVNTVM Extra; Vol 9 (2010): DE LA CUINA A LA TAULA; 183-188.
http://ojs.uv.es/index.php/saguntumextra/article/view/1508
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques