Noves aportacions sobre l'elaboració i el consum de vi a l'establiment de Sant Miquel de Vinebre (la Ribera d'Ebre)
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Noves aportacions sobre l'elaboració i el consum de vi a l'establiment de Sant Miquel de Vinebre (la Ribera d'Ebre)

Repositori DSpace/Manakin

Noves aportacions sobre l'elaboració i el consum de vi a l'establiment de Sant Miquel de Vinebre (la Ribera d'Ebre)

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (791.2Kb)

Exportar a Refworks
    
Genera i Monells, Margarida
Aquest document és un/a article publicat, creat/da en: 2010
Síntesis referente a los hallazgos que se han ido produciendo en el transcurso de los últimos años en la localidad de Vinebre, la Ribera d’Ebre, relacionados con la elaboración y el consumo de vino, durante un período comprendido entre mediados del s. II a. C. y el s. V d. C., algunos de los cuales ya habían sido publicados anteriormente, centrándonos en el asentamiento de Sant Miquel, en particular, además de los del Racó d’Aixerí o también de Sant Miquel, la Fontjoana, les Sebiques y els Pedruscalls. En esta ocasión, aportamos también algunos datos acerca del comercio del mismo en el Pas de l’Ase y de algunos de sus valores rituales.

    Genera i Monells, Margarida. Noves aportacions sobre l'elaboració i el consum de vi a l'establiment de Sant Miquel de Vinebre (la Ribera d'Ebre). SAGVNTVM Extra; Vol 9 (2010): DE LA CUINA A LA TAULA; 249-256.
http://ojs.uv.es/index.php/saguntumextra/article/view/1478
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques