Potencial de peptidos y enzimas con capacidad antimicrobiana para el control de microorganismos alterantes de vino
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Potencial de peptidos y enzimas con capacidad antimicrobiana para el control de microorganismos alterantes de vino

Repositori DSpace/Manakin

Potencial de peptidos y enzimas con capacidad antimicrobiana para el control de microorganismos alterantes de vino

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (4.118Mb)

Exportar a Refworks
    
Enrique López, María
Manzanares Mir, Paloma (dir.);
Marcos López, José Francisco (dir.)
Universitat de València. Departament de Medicina Preventiva, Salut Pública, Bromatologia, Toxicologia i Medicina Legal
Aquest document és un/a tesi publicat, creat/da en: 2011

Este documento está disponible también en : http://hdl.handle.net/10803/81326
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques