Percepción del sabor, dieta mediterránea y nutrigenética: efecto sobre los componentes del síndrome metabólico
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Percepción del sabor, dieta mediterránea y nutrigenética: efecto sobre los componentes del síndrome metabólico

Repositori DSpace/Manakin

Percepción del sabor, dieta mediterránea y nutrigenética: efecto sobre los componentes del síndrome metabólico

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (6.264Mb)

Exportar a Refworks
    
Arellano Campos, Olimpia
Zanón Moreno, Vicente (dir.);
Corella, Dolores (dir.)
Departament de Bioquímica i Biologia Molecular
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2012
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques