Análisis de la respuesta de las levaduras a las condiciones de estrés osmótico y ausencia de nitrógeno durante la vinificación
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Análisis de la respuesta de las levaduras a las condiciones de estrés osmótico y ausencia de nitrógeno durante la vinificación

Repositori DSpace/Manakin

Análisis de la respuesta de las levaduras a las condiciones de estrés osmótico y ausencia de nitrógeno durante la vinificación

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (6.907Mb)

Exportar a Refworks
    
Jiménez Martí, Elena
Olmo Muñoz, Marcel·lí del (dir.)
Universitat de València. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular
Aquest document és un/a tesi publicat, creat/da en: 2010

Este documento está disponible también en : http://hdl.handle.net/10803/52179
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques