Evaluación del peligro potencial y real de la presencia de ocratoxina A, tricotecenos B y patulina en trigo y manzana mediante técnicas microbiológicas y cromatográficas
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Evaluación del peligro potencial y real de la presencia de ocratoxina A, tricotecenos B y patulina en trigo y manzana mediante técnicas microbiológicas y cromatográficas

Repositori DSpace/Manakin

Evaluación del peligro potencial y real de la presencia de ocratoxina A, tricotecenos B y patulina en trigo y manzana mediante técnicas microbiológicas y cromatográficas

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (26.78Mb)

Exportar a Refworks
    
Valle Algarra, Fco. Manuel
Gimeno Adelantado, Jose Vicente (dir.);
Mateo Castro, Rufino (dir.);
Jiménez Escamilla, Misericordia (dir.)
Universitat de València. Departament de Química Analítica
Aquest document és un/a tesi publicat, creat/da en: 2010

Este documento está disponible también en : http://hdl.handle.net/10803/52128
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques