Variación de compuestos bioactivos y con capacidad antioxidante en una bebida de zumo y leche al aplicar tecnologías no térmicas de conservación
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Variación de compuestos bioactivos y con capacidad antioxidante en una bebida de zumo y leche al aplicar tecnologías no térmicas de conservación

Repositori DSpace/Manakin

Variación de compuestos bioactivos y con capacidad antioxidante en una bebida de zumo y leche al aplicar tecnologías no térmicas de conservación

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (3.516Mb)

Exportar a Refworks
    
Zulueta Albelda, Ana
Frígola Cánoves, Ana (dir.);
Esteve Mas, Mª José (dir.)
Universitat de València. Departament de Medicina Preventiva, Salut Pública, Bromatologia, Toxicologia i Medicina Legal
Aquest document és un/a tesi publicat, creat/da en: 2009

Este documento está disponible también en : http://hdl.handle.net/10803/31810
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques