Influencia del procesado industrial sobre las características químico-físicas y contenido en lípidos y antioxidantes del salvado de arroz
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Influencia del procesado industrial sobre las características químico-físicas y contenido en lípidos y antioxidantes del salvado de arroz

Repositori DSpace/Manakin

Influencia del procesado industrial sobre las características químico-físicas y contenido en lípidos y antioxidantes del salvado de arroz

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (165.8Kb)

Exportar a Refworks
    
Pestana, Vanessa R; Zambiazi, Rui C; Mendonça, Carla R B; Bruscatto, Mariângela H; Ramis Ramos, Guillermo
Aquest document és un/a article publicat, creat/da en: 2009

    PESTANA, Vanessa R; ZAMBIAZI, Rui C; MENDONÇA, Carla R B; BRUSCATTO, Mariângela H; RAMIS-RAMOS, Guillermo. Influencia del procesado industrial sobre las características químico-físicas y contenido en lípidos y antioxidantes del salvado de arroz. En: Grasas y Aceites, 2009, vol. 60, no. 2, p. 184-193
http://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/565/579
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques