Antioxidant capacity of infant fruit beverages: influence of storage and in vitro gastrointestinal digestion
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Antioxidant capacity of infant fruit beverages: influence of storage and in vitro gastrointestinal digestion

Repositori DSpace/Manakin

Antioxidant capacity of infant fruit beverages: influence of storage and in vitro gastrointestinal digestion

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (86.00Kb)

Exportar a Refworks
    
Perales Agustin, Sara; Barberá Sáez, Reyes; Lagarda Blanch, María Jesús; Farré Rovira, Rosaura
Aquest document és un/a article publicat, creat/da en: 2008

    Perales S., Barberá R., Lagarda M. J., Farré R.. Antioxidant capacity of infant fruit beverages: influence of storage and in vitro gastrointestinal digestion. Nutr. Hosp. 2008 23(6): 547-553
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112008000800005&lng=es
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques