Aplicación de las técnicas FISH, PCR específica y 16S-ARDRA al estudio de la población bacteriana asociada al proceso de vinificación
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Aplicación de las técnicas FISH, PCR específica y 16S-ARDRA al estudio de la población bacteriana asociada al proceso de vinificación

Repositori DSpace/Manakin

Aplicación de las técnicas FISH, PCR específica y 16S-ARDRA al estudio de la población bacteriana asociada al proceso de vinificación

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (4.711Mb)

Exportar a Refworks
    
Blasco Escrivá, Lucia
Ferrer Soler, Sergi (dir.);
Pardo Cubillos, Isabel (dir.)
Universitat de València - BIOLOGIA VEGETAL
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2009

Este documento está disponible también en : http://www.tesisenxarxa.net/TDX-0406110-163514/
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques