Interacción entre compuestos aromáticos del jamón curado y compuesos proteicos musculares solubles.
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Interacción entre compuestos aromáticos del jamón curado y compuesos proteicos musculares solubles.

Repositori DSpace/Manakin

Interacción entre compuestos aromáticos del jamón curado y compuesos proteicos musculares solubles.

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (1.892Mb)

Exportar a Refworks
    
Gianelli Barra, María Pía
Toldrá Vilardell, Fidel (dir.);
Flores Llovera, Mónica (dir.)
Universitat de València - MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA, BROMATOLOGIA, TOXICOLOGIA I MEDICINA LEGAL
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2004

Este documento está disponible también en : http://www.tesisenxarxa.net/TDX-0127105-112835/
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques