Caracterización del sistema proteolítico de Debaryomyces hansenii aislada de embutidos curados.
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Caracterización del sistema proteolítico de Debaryomyces hansenii aislada de embutidos curados.

Repositori DSpace/Manakin

Caracterización del sistema proteolítico de Debaryomyces hansenii aislada de embutidos curados.

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (883.4Kb)

Exportar a Refworks
    
Bolumar García, José Tomás
Sanz Herranz, Yolanda (dir.);
Toldra Vilardell, Fidel (dir.);
Aristoy Albert, Mª Concepción (dir.)
Universitat de València - MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA, BROMATOLOGIA, TOXICOLOGIA I MEDICINA LEGAL
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2004

Este documento está disponible también en : http://www.tesisenxarxa.net/TDX-0628106-091518/
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques