Desarrollo de métodos rápidos para el control del Bacillus cereus en alimentos.
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Desarrollo de métodos rápidos para el control del Bacillus cereus en alimentos.

Repositori DSpace/Manakin

Desarrollo de métodos rápidos para el control del Bacillus cereus en alimentos.

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (6.320Mb)

Exportar a Refworks
    
Martínez Blanch, Juan Fco.
Garay Auban, Esperanza (dir.);
Aznar Novella, Rosa (dir.)
Universitat de València - MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA, BROMATOLOGIA, TOXICOLOGIA I MEDICINA LEGAL
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2008

Este documento está disponible también en : http://www.tesisenxarxa.net/TDX-1001109-145916/
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques