Estudio de parámetros nutritivos y de calidad en alimentos de origen vegetal procesados por tecnologías no térmicas.
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Estudio de parámetros nutritivos y de calidad en alimentos de origen vegetal procesados por tecnologías no térmicas.

Repositori DSpace/Manakin

Estudio de parámetros nutritivos y de calidad en alimentos de origen vegetal procesados por tecnologías no térmicas.

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (2.424Mb)

Exportar a Refworks
    
Cortés Fenollar, Clara
Esteve Mas, Mª José (dir.);
Frígola Cánoves, Ana (dir.)
Universitat de València - MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA, BROMATOLOGIA, TOXICOLOGIA I MEDICINA LEGAL
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2007

Este documento está disponible también en : http://www.tesisenxarxa.net/TDX-0616108-131653/
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques