Caracterización fisiológica y molecular de cepas vínicas Saccharomyces sp. Influencia en su comportamiento durante la vinificación.
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Caracterización fisiológica y molecular de cepas vínicas Saccharomyces sp. Influencia en su comportamiento durante la vinificación.

Repositori DSpace/Manakin

Caracterización fisiológica y molecular de cepas vínicas Saccharomyces sp. Influencia en su comportamiento durante la vinificación.

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (16.31Mb)

Exportar a Refworks
    
Zuzuarregui Miró, Aurora
Olmo Muñoz, Marcel·lí del (dir.)
Universitat de València - BIOQUÍMICA I BIOLOGIA MOLECULAR
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2005
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques