Empleo de las técnicas atómicas para el análisis multielemental y la especiación en alimentos.
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Empleo de las técnicas atómicas para el análisis multielemental y la especiación en alimentos.

Repositori DSpace/Manakin

Empleo de las técnicas atómicas para el análisis multielemental y la especiación en alimentos.

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (25.80Mb)

Exportar a Refworks
    
Cava Montesinos, Patricia
De la Guardia Cirugeda, Miguel (dir.);
Cervera Sanz, Maria Luisa (dir.)
Universitat de València - QUÍMICA ANALÍTICA
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2005

Este documento está disponible también en : http://www.tesisenxarxa.net/TDX-0803105-113855/
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques