Influencia de la temperatura, el envase y la atmósfera en la conservación de uvas pasas y de albaricoques deshidratados
NAGIOS: RODERIC FUNCIONANDO

Influencia de la temperatura, el envase y la atmósfera en la conservación de uvas pasas y de albaricoques deshidratados

Repositori DSpace/Manakin

Influencia de la temperatura, el envase y la atmósfera en la conservación de uvas pasas y de albaricoques deshidratados

Mostra el registre complet de l'element

Visualització       (3.622Mb)

Exportar a Refworks
    
Miranda Alonso, Gonzalo
Mulet Pons, Antonio (dir.);
Berna Prats, Ángel (dir.)
Universitat de València - ENGINYERIA QUÍMICA
Aquest document és un/a tesi, creat/da en: 2004

Este documento está disponible también en : http://www.tesisenxarxa.net/TDX-0721104-122256/
distribuït sota llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial 3.0 No adaptada

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre complet de l'element

Cerca a RODERIC

Cerca avançada

Visualitza

Estadístiques